Slut för iår!

En vecka går fort, nu är Zuccarellos hockeyskola slut för detta år. Det är roligt att se att vi har några trogna läsare som kikat in här varje dag och lämnat någon liten kommentar då och då, det har gjort att det varit roligare för oss att blogga. Vi hoppas att ni haft en lika bra vecka som oss och vill komma tillbaka nästa år trots dåligt väder, men det är väl som Thomas sa igår på avslutningen att vädret beror på att vi hade några Timrå fans här i början av veckan, hehe ;)
 
Som vi skrev i något av våra första inlägg så har vi försökt att hålla räkningen på hur många mackor vi gjort och hur många kannor kaffe som vi har bryggt. Då kan ni ju även tänka er att vi säkert glömt bort en och annan kaffekanna och macka. Vi kan i alla fall konstatera att vi haft många kaffetokiga föräldrar under veckan och att våra mackor varit minst sagt populär för idag när jag räknade hade vi gjort 315 mackor under dessa sex dagar. Vi hade även bryggt 85 kannor kaffe vilket resulterar i 995 koppar kaffe, inte dåligt måste jag säga!
 
På återseende kära läsare, hoppas vi syns igen nästa år :)
 

Kommentarer
Postat av: Jan

Är alla jag kokat inräknade då?

Svar: Absolut inte, dom har vi inte räknat med! Så en hel del kaffe kan vi konstatera att det gått denna vecka :)
ramselesommarhockey.blogg.se

2012-08-04 @ 20:30:38
Postat av: Marielouise

Vill tacka alla underbara ledare och personal för en toppen vecka. Vi fick hem en kille som var på topp humör. Han säger att allt varit toppen. Tusen tack:)
Gr1

2012-08-05 @ 17:03:04
Postat av: Anne-wenche

Takk for flott uke, vår datter Dina er superfornøyd, veldig bra opplegg, vi vil komme tilbake :) DIna hilser så mye til Lydia og Nina :)

Svar: Tack själv, roligt att ni ville komma trots lång väg att åka. Kul att ni är nöjd med veckan, vi ser redan fram emot nästa år och hoppas att vi träffas igen då. Lydia och Nina hälsar så mycket tillbaka till Dina :)
ramselesommarhockey.blogg.se

2012-08-05 @ 23:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback