Inte en droppe regn, på fleeera dar!

Hej på er alla glada och förmodligen icke torra människor.

Kioskchefens första inlägg för iår, men absolut inte det sista. Vi ska försöka vara ännu duktigare på att blogga än vad vi var förra året, det är redan många av er som frågat om adress osv till bloggen så förhoppningsvis är ni lika duktiga på att läsa som ni var ifjol. Om någon av er är ny för iår så kan ni läsa om oss fantastiska tjejer som skriver, klicka bara här!

Så, vad har hänt sedan sist vi hördes? Jag har utbildat mig till makeup artist, Erika har flyttat till Norrköping och blivit med hund, Sara har blivit brunett, Dea har tagit körkort och Lydia har lämnat oss i kiosken för att vara lagvärd för grupp 3. På hockeyfronten då, förra sommaren slutade med att Stefan Liv och hans lagkamrater omkom i den hemska flygolyckan i Ryssland, Crosby gjorde comeback x 2 (ÄNTLIGEN!!), nåt tråkigt lag blev svenska mästare, nåt tråkigt lag vann Stanley Cup, Malkin blev världsmästare och NHL's MVP, Foppa m.fl har blivit pappor och våran alldeles egna Zuccarello har gått och blivit ryss, privjet!

En till sak som är ny för iår är att vi säljer glass. Hittills har vi inte sålt en enda men jag är övertygad om att vädret blir bättre under veckan, då tänker i allafall vi i kiosken unna oss en daimstrut, magnum mandel eller, om vädret är ännu varmare, en twister.

VI HÖRS OCH SYNS.
/Elina, the one and only kioskchef.


Kommentarer
Postat av: Molly

Vad betyder privjet på ryska?

2012-07-30 @ 15:20:40
Postat av: Molly

Vad betyder privjet på ryska?

Svar: Det betyder "HEJ" :)
ramselesommarhockey.blogg.se

2012-07-30 @ 15:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback