Välkommen hit!

I egenskap av kioskpersonal på världens bästa hockeyskolor tänker vi iår dela med oss av vårat roliga jobb. Tidigare år har vi haft en liten dagbok (som vi kallade "Bibeln"..) där vi, när vi haft tid, skrivit lite vad som hänt och bara allmänt skrivit ner våra tankar. Den här såkallade Bibeln är i efterhand riktigt rolig läsning och därför beslöt vi oss för att vi nu skulle starta en blogg, för att alla elever, föräldrar och syskon skulle få ta del av detta fantastiska jobb vi har här i kiosken!

Förutom att skriva av oss kommer vi även att lägga in bilder som vi tar under dessa två hockeyskolor, videos och, om intresse från eleverna finns, "matchens profil". Först ut kommer en liten presentation av oss som kommer att skriva i denna blogg, men framförallt finnas där för er alla och förse kaffegalna föräldrar med vårat billiga men otrooooligt goda kaffe! :)



Enjoy!

Elina, Dea, Lydia, Erika & Sara..

Kommentarer
Postat av: ewa

Åh va kul! Hoppas på täta uppdateringar och att ni använder bibeln till att skriva ner allt som händer och säjs (så inget tappas bort). Väntar mej användbara citat och nya uttryck.

2011-07-30 @ 09:29:28
URL: http://slevewa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback