Ett sent "Välkomna!"

 
HEJ!

Vi är igång, sedan några timmar tillbaka. Till skillnad från tidigare år, då det varit två hockeyskolor uppdelade på två veckor, så är det i år endast en, och därmed har vi inte haft en sekund över att blogga förns nu. Vi ber om ursäkt för det!

Hur som helst, vi i kiosken ville bara önska er välkomna och hoppas att ni följer med i bloggen i år också! Då det, som sagt, är ungefär dubbelt så mycket elever med i år, plus föräldrar osv, så kan jag inte lova att vi kommer kunna blogga så ofta som tidigare år.

Dock vill jag tipsa er om att följa oss på Instagram där vi heter SussesHockeyskola där bilder kommer att publiceras. Vi har också en officiell hashtag på Instagram, #SussesHockeyskola, där vi hemskt gärna ser att ni lägger upp era egna bilder från den kommande veckan. Det är alltid roligt att se och kanske lägger vi upp några här på bloggen!

Så, då är årets 20-årsjubileum startat och vi i kiosken ska göra allt vi kan för att inte flyta bort i vårt egna svett. Hoppas ni överlever också. Vi ses! 

/Elina, Dea & Erika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback